Search This Blog

Monday, September 9, 2013

Ahjupeet natuke teistmoodi kui tavaliselt

Et te teaksite, siis ma oskan ahjupeeti süüa ka muud moodi kui kitsejuustuga.

Ahjupeet jamón verrano ja parmesaniga:
•peet
•jamon cerrano
•parmesan
•võiõli
•pipar

Peedid sektoriteks ja küpsetuspaberiga pannile.
Määri peedid mõlemalt poolt võiõliga ja piparda õrnalt.
Pista u 20 minutiks ahju u 180 kraadiga. Kui peedid on peaaegu pehmed, siis pane peale jamón cerrano ribad ja parmesani. Küpseta kuni juust mõnusalt sulanud ja kuldpruun servast.

Kitsejuustu vastu ei saa aga jamón cerrano on üks mu lemmikuid ja kuna ma enam cerrano-keerde lehttaigna mittesöömise tõttu ei küpseta, siis on vaja leida singile uus koht minu menüüs. Toorelt muidugi passib ka seda süüa :D

No comments: