Search This Blog

Friday, December 21, 2012

Pikkpoiss

Maailma parim pikkpoiss!
Jube hea ja mahlane!

•450g veisehakkliha
•3 keskmist porgandit
•3 sibulat (u 4-5cm läbimõõduga)
•1/5 küüslauku
•tüümiani
•soola
•pipart
•kurkum
•vahukoort 35%
•1 muna

Hakkliha kaussi, riivi sisse porgand. Haki ka sibul ja küüslauk. Puista peale tüümian, sool ja pipar, kurkum. Pane kaussi ka 1 muna ja vala veidi vahukoort. 
Sega ja sõtku käega kõik koostisosad läbi. Mätsi sellest üks korralik "pall" ja aseta malmpotti (või savipotti, peaasi, et oleks kaanega. Siis ei kuiva ära. Või kata hõbepaberiga).

Ahju 60-80minutiks 200 kraadi juures. 


No comments: