Search This Blog

Saturday, December 15, 2012

Kastanid e pasteediga täidetud tomatid

Kastanid on sellised mõnusad ampsukad. Eelroaks, "tikuvõileivaks" ideaalsed.

Pasteedi retsepti leiab kusagilt alt poolt.
Kasutasin tallemaksapasteeti. Mille tegin neljapäeval.

Tomatitel "kupp" maha, et u 1/3 lõika ära. koogi sisu seest välja ja vaheseinad.
Kui on selline nagu mul, purgist ja juba tahkestunud pasteet, siis peab küsima Pr. Tatra käest, kuidas ta need tomatid täis sai. Aga midagi ta seal usinalt lusikaga nokerdas.

Esimene kord kui ma neid tegin, siis vedelat/sooja pasteeti on tomatitesse märksa lihtsam saada. Samas pasteet peaks veidi seisma, et ta ikka mõnusaks "laagerduks".  (kui vedela pasteediga täita ja seisma jätta, siis peaks kindlasti toidukilega katma vms. Muigu pasteet kuivab ära)
Võimalik, et oleks lihtsam ka nt toidupritsiga neid täita. Aga ma ei viitsi nii palju mässata.


No comments: