
Kartulikotletid:
•5 keskmist kartulit
•1 pisike porgand
•1 muna
•2 spl toortatrajahu
•0,5 sibulat
•soola
•pipart
•kuivatatud tüümiani
•praadimiseks võid
Kartul, porgand ja sibul peene riiviga riivida. (Mingites retseptides oli, et kartul keeta ja siis hakklihamasinast läbi jne…no hallooo, kes viitsib?!?!?!). Kaussi muna lahti lüüa, vispeldada, sinna sekka siis ka jahu, sool ja pipar. Sega ja siis kartuli-porgandi-sibulariiv sekka ja sega ühtlaseks. Minul jäi üsna vedel ehk mingeid kotlete ma küll valmis mätsima ei hakanud.
Tõstin supilusikaga kuumale pannile ja vajutasin veidi latakamaks. Jäid u nii 1cm paksused. Võimalik, et keegi nimetaks neid nüüd kotletide asemel hoopis pannkookideks :)
Praadisin pruuniks ja pugistasin rokola-tomati salati ja hapukapsaga sisse. Njämm. Teen teinekordgi. Või noh…järgmine kord teen peedikotlette :D
No comments:
Post a Comment