Pitsapõhi:
•1,5 dl vett
•11g kuivpärmi
•0,5 tl soola
•2 tl oliiviõli
•2 dl rukkijahu
•1,5 dl riisijahu
Taignaga mässerdamiseks läks veel veidi rukkijahu.
Sega toasooja vette pärm. Lisa jahud ja maitseained. Sega ühtlaseks ja pane kuhugi sooja kohta (radika äärde näiteks) veidikeseks (u 20 min) kerkima.
Kui on ära kerkinud, siis on aeg see uuesti lamedaks ajada :)
Sest kogusest tuli mul 2 suurt plaaditäit pitsapõhja. Katted olid erinevad.
Pilt on illustreeriv. Illustreerib tabavalt. |
•tomatipasta veidikese tabascoga
•rohelised olivid
•jamón cerrano (u 3 viilu)
•tśilli
•päiksekuivatatud tomatid
•mozzarella
•gouda
Pitsa nr 2:
•tomatipasta veidikese tabascoga
•rohelised oliivid
•jamón cerrano (u 3 viilu)
•päiksekuivataud tomatid
•sinihallitusjuust
•parmesan
Viies juust ehk kitsepiima valgehallitusjuust läks pärast veel ahjupeedile peale. Nii et täiesti jumalik!
Pilt on illustreeriv, sest te juu mõistate, et tühi kõht ei mõista õigel ajal pilti teha :)
No comments:
Post a Comment