Search This Blog

Tuesday, December 10, 2013

Täidetud magus pipar

Eile leidsin Rimist Hispaania magusa pipra, mis oli hullult hea hinnaga. Kahtlustan, et hea hinnaga oli see seetõttu, et kõik kindlasti arvavad, et see on hullult pipar. Aga tegelikult on lihtsalt paprika :)

Täidetud pipar:
•täidetav pipar
•suur porgand
•1 punane sibul
•2spl võiõli
•peotäis musti oliive
•4 viilu peekonit
•8 kirsstomatit
•1 ema Mai tehtud maailma parim hapukurk
•3 viilu mozzarellat

Võiõli pannile, haki sinna sibul, riivi porgand. Lõika tomatid sektoriteks. Oliivid seibideks, kurk kuubikuteks. Prae kõik mõnusalt läbi.
Lõika paprikale pikuti sälk sisse. Kougi seemned välja ja aseta paprika nt leivavormi nii, et see pikali ei kukuks. Võta lusikas ja stuffi pipar täidisega. Pane peale 3 viilu mozzat.
200 kraadi ja ahjus niikaua, kuni juust pealt pruun on.
Serveeri näiteks koos avokaadoga :) Eriti hea!

No comments: