Ja no ausalt...see on KÕIGE ILUSAM KOOK MAAMUNAL EVER MADE!!!!!!
Ma võin rahulikult oma kulbid ja visplid edasi pärandada. Tean, et need on heades kätes :)
Lihtne rabarberipirukas
Liis-Elleni rabarberikook |
Tainas:
150 g võid
3 dl riisijahu
näpuotsatäis soola
3 sl vett
Täidis:
300 g tükeldatud rabarbereid
3 tl kaneeli
2 muna
2 tl suhkurt
0,5 sl kondentspiima
30 g võid
1 sl kaerajahu
1 sl riisijahu
Näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ja sõtku tainaks. Suru tainas vormi põhja ja äärtele. Küpseta 200 C juures 10 minutit.
Lõika rabarberid pisikesteks tükkideks ja kata nendega koogi põhi. Puista üle kaneeliga. Võta pehme või, pane sinna munad, suhkur, kondentspiim, kaneeli, jahud ja vispelda kõik läbi. Vala segu rabarberitele ja puista peale mandlilaaste. Ja küpseta ahjus 30 minutit.
Originaalretsept:
http://krentu.blogspot.com/2007/07/kige-parem-rabarberikook.html
No comments:
Post a Comment